cum sa iti maresti RAM-ul scazand din hard disk
4 participanți
Pagina 1 din 1
cum sa iti maresti RAM-ul scazand din hard disk
acest tutorial va va invata pe cei care aveti rami putini sa va modificati anumite setari pentru a aloca o parte din HDD pentru rami...
dupa cum poate stiti RAM-ul este un tip de memorie care este folosita de calculator pentru a stoca informatiile cel mai des utilizate de voi....singura diferenta intre ram si hdd este ca hdd este permanent iar ram-ul se sterge la oprirea calculatorului.
dar cand calculatorul este solicitat mai mult si memoria lui ram nu ajunge ce faceti?????
AICI INCEPE DISTRACTIA
Noi vom face o parte din hard sa fie ram adica sa fie utilizata de calculator ca si memorie virtuala.
CUM?
click dreapta pe My Computer--->Properties----->Advanced(sus)---->Performance(Setttings) primu Setttings care apare------>Advanced----->Change----->si de acolo voi va alocati cat vreti eu am 8 GB cu totul 4 normali si 4 virtuali PACE
dupa cum poate stiti RAM-ul este un tip de memorie care este folosita de calculator pentru a stoca informatiile cel mai des utilizate de voi....singura diferenta intre ram si hdd este ca hdd este permanent iar ram-ul se sterge la oprirea calculatorului.
dar cand calculatorul este solicitat mai mult si memoria lui ram nu ajunge ce faceti?????
AICI INCEPE DISTRACTIA
Noi vom face o parte din hard sa fie ram adica sa fie utilizata de calculator ca si memorie virtuala.
CUM?
click dreapta pe My Computer--->Properties----->Advanced(sus)---->Performance(Setttings) primu Setttings care apare------>Advanced----->Change----->si de acolo voi va alocati cat vreti eu am 8 GB cu totul 4 normali si 4 virtuali PACE
r3flexe- Level 20
- Varsta : 34
Re: cum sa iti maresti RAM-ul scazand din hard disk
bun tutorial gj dar am o intrebare am eu un pc mai prost 512 ram :) cum maresc acolo ca nu inteleg la prima ca scriu si la a doua ce scriu :S
Sharky- Level 20
- Varsta : 28
daca poti sal muti la cos ca nui folositor am auzit ca iti strica hard disk
r3flexe- Level 20
- Varsta : 34
Exact asta face,de ce strica hardul?Pentru ca hardul este creat cu un singur scop si acela de a stoca toate informatiile(fisierele,muzica,jocuri etc) in memoria lui,iar asa se uzeaza mult mai repede daca "il fortezi" sa isi dea din spatiu pentru RAM si cred ca si RAM'ul la fel.La fel se intampla si cand maresti placa video din RAM exact acelasi lucru se intampla.
Edit: Merge sigur eXo,dar iti spun ca mai bine lasa-l asa cum este ca ti se strica hardul.
Edit: Merge sigur eXo,dar iti spun ca mai bine lasa-l asa cum este ca ti se strica hardul.
Ultima editare efectuata de catre XtrZViktor in Mier Iun 08, 2011 7:22 pm, editata de 1 ori
XtrZViktor- Level 4
- Varsta : 32
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Noi 28, 2012 9:54 pm Scris de alextegla
» VitalisMetin2 24/24
Sam Noi 05, 2011 9:27 pm Scris de KingSined
» Mafia20000 Web-Browser Game
Dum Oct 30, 2011 9:46 am Scris de arsenium
» DarkAngelmt2
Sam Oct 29, 2011 6:06 pm Scris de Forkey