citeste e funny rau
+7
CrazyCool
Isaac
Alexandra?!
YyaMy
eXoLike
blacker123456
r3flexe
11 participanți
Pagina 1 din 1
citeste e funny rau
nam gasit un topic care puteam posta metin 2 funny
1. Muzica de background de tot rasu.
2. Cel mai nasol Gameplay din lume
3. Toti jucatorii arata la fel (adica fiecare clasa arata la fel , nu poti schimba parul , fata sau culoarea doar daca cumperi de pe site cu bani adevarati)
4. Cele mai nasoale Questuri
5. NPC care iti dau skillurile (doar la lvl5) arata toti la fel -.- (sunt vreo 6-7)
6. Foarte foarte putine skilluri (si alea is ca naiba)
7. Numele pe care le dau mob`ilor. Cred ca cea mai puternica creatura din metin se numeste "moartea albasta" -.-'' acuma sa fim seriosi...
8. Numele jocului. METIN2 . de la ce naiba vine?? A existat macar metin1???
9.Nu poti mixa armurile. Adica nu poti pune un boots de un fel , suit de altul, adica nu ca nu poti da` oricum nu se vad. Pui Suitu si ala inlocuieste tot , si gloves si boots deci practic boots si gloves nu se vad. La fel cu scuturile si helm`urile.
10. Fugi ca naiba de incet , NPC`urile sunt asezate haotic, nici macar nu stii ce sa faci cand intri prima data in joc.
11. Cred ca lvl maxim e 90.
Si mai sunt inca alte motive dar daca m`as pune sa scriu toate defectele din metin mi`as irosi toata vacanta asa ca o sa ma opresc aici. Scrieti aici ce parere aveti voi despre metin.
asta explica dece metin 2 sucks dar daca te uiti mai bine la 7 acolo sa vezi ce scrie =))
#edit by d1scussi0n: tradus in romana!
1. Muzica de background de tot rasu.
2. Cel mai nasol Gameplay din lume
3. Toti jucatorii arata la fel (adica fiecare clasa arata la fel , nu poti schimba parul , fata sau culoarea doar daca cumperi de pe site cu bani adevarati)
4. Cele mai nasoale Questuri
5. NPC care iti dau skillurile (doar la lvl5) arata toti la fel -.- (sunt vreo 6-7)
6. Foarte foarte putine skilluri (si alea is ca naiba)
7. Numele pe care le dau mob`ilor. Cred ca cea mai puternica creatura din metin se numeste "moartea albasta" -.-'' acuma sa fim seriosi...
8. Numele jocului. METIN2 . de la ce naiba vine?? A existat macar metin1???
9.Nu poti mixa armurile. Adica nu poti pune un boots de un fel , suit de altul, adica nu ca nu poti da` oricum nu se vad. Pui Suitu si ala inlocuieste tot , si gloves si boots deci practic boots si gloves nu se vad. La fel cu scuturile si helm`urile.
10. Fugi ca naiba de incet , NPC`urile sunt asezate haotic, nici macar nu stii ce sa faci cand intri prima data in joc.
11. Cred ca lvl maxim e 90.
Si mai sunt inca alte motive dar daca m`as pune sa scriu toate defectele din metin mi`as irosi toata vacanta asa ca o sa ma opresc aici. Scrieti aici ce parere aveti voi despre metin.
asta explica dece metin 2 sucks dar daca te uiti mai bine la 7 acolo sa vezi ce scrie =))
#edit by d1scussi0n: tradus in romana!
r3flexe- Level 20
- Varsta : 34
Re: citeste e funny rau
Joaca pe un privat ca acolo prinzi viteza.
Si,daca nu iti place,atunci nu te obliga nimeni sa joci.
Nu toate numele jocurilor au rost.
V-ati gandit la 4Story? Acest joc are numele 4Story si nu exista 1Story sau 2Story. De ce? Pai sa va zic eu de ce! "4" este prescurtarea de la for. Deci,in concluzie, jocul se numeste pentru istorie.
PS: Niciun Metin nu are lvlul maxim 90. Maximul pe ro este 99 iar pe majoritatea privatelor 127.
V-ati gandit la 4Story? Acest joc are numele 4Story si nu exista 1Story sau 2Story. De ce? Pai sa va zic eu de ce! "4" este prescurtarea de la for. Deci,in concluzie, jocul se numeste pentru istorie.
PS: Niciun Metin nu are lvlul maxim 90. Maximul pe ro este 99 iar pe majoritatea privatelor 127.
blacker123456 a scris:Joaca pe un privat ca acolo prinzi viteza.
idem
eXoLike- Level 20
blacker123456 a scris:Joaca pe un privat ca acolo prinzi viteza.
au si 150 200 250 si chiar 350
Daca vrei un joc mai realistic,in care armura nu acopera tot corpul,si skillurile sunt diferite la fiecare avansare;incearca Cabal OnLine.
Isaac- Level 1
- Varsta : 30
...Dar daca nu iti place nicu cabal joacate diablo2 ... A fost cel mai jucat joc de la blizzard pana cand a aparut world of warcraft
CrazyCool- Moderator-Global
- Varsta : 29
Si ce este atat de amuzant in toata chestia asta? -.- .. iti spun eu.. NIMIC .
InfectedRock- Moderator-Global
Ce e asa amuzant in chestia asta? Si da! A existat metin1 ;)
w3b'zZ- Level 20
- Varsta : 28
w3b'zZ a scris:Ce e asa amuzant in chestia asta? Si da! A existat metin1 ;)
VIDEO POZE CEVA LINK??? AI 4 zile sa postezi sau ai warn.. offtopic topic hunt dar mai potolitiva!!
CookieMonster- Administrator
- Varsta : 27
Subiecte similare
» Imagini pentru: "Icon-ul Subiectului"!
» Citeste
» cel mai funny gol
» Funny
» Wwe animation funny :))
» Citeste
» cel mai funny gol
» Funny
» Wwe animation funny :))
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Noi 28, 2012 9:54 pm Scris de alextegla