[Cerere]Helper
+2
CookieMonster
SouL
6 participanți
Pagina 1 din 1
[Cerere]Helper
**Nume: SouL
**Varsta:13
**Rank dorit: Helper
**Vechime forum:O zi.
**Motivul acestei cereri: Doresc helper, nu numai pentru calitatile, specialitatile si experientele mele in metin2, jocuri si alte probleme. Vreau si doresc sa imbunatatesc aceasta comunitate cu tutorialele mele avansate. Si nu numai atat, vreau sa fiu respectat de catre staf, atat cat si ei vor fi respectati de catre mine. Daca cineva va avea nevoie de ajutor, voi fi acolo, exceptand noaptea, nu sunt disponibil.
**Useri adusi pe forum?: Nu am adus nici un user pe forum, dar voi face reclama pe 4metin, fara a fi banat, ci pe alte forum-uri pe deaspura.
/
**Varsta:13
**Rank dorit: Helper
**Vechime forum:O zi.
**Motivul acestei cereri: Doresc helper, nu numai pentru calitatile, specialitatile si experientele mele in metin2, jocuri si alte probleme. Vreau si doresc sa imbunatatesc aceasta comunitate cu tutorialele mele avansate. Si nu numai atat, vreau sa fiu respectat de catre staf, atat cat si ei vor fi respectati de catre mine. Daca cineva va avea nevoie de ajutor, voi fi acolo, exceptand noaptea, nu sunt disponibil.
**Useri adusi pe forum?: Nu am adus nici un user pe forum, dar voi face reclama pe 4metin, fara a fi banat, ci pe alte forum-uri pe deaspura.
/
SouL- Level 7
- Varsta : 26
Re: [Cerere]Helper
Daca sunt nou , nu inseamna ca sunt prost. Daca ai sti cate am realizat pana acum. Doresc numai sa imbunatatesc aceasta comunitate, ba chiar sa o facem numarul unu in lume.
SouL- Level 7
- Varsta : 26
asta am patit si eu deci trebuie sa ai vechime si mesaje
KenZoo- Level 7
- Varsta : 27
Dovada ca nu esti bun de nimic. nu te-am facut prost si imediat ai sarit sa ma contrazici ca sa aiba toti o parere buna. CONTRA voi fi tot timpul... Dar uite.. daca primesc admin si faci 100 de mesaje promit ca-ti dau helper ;)SouL a scris:Daca sunt nou , nu inseamna ca sunt prost. Daca ai sti cate am realizat pana acum. Doresc numai sa imbunatatesc aceasta comunitate, ba chiar sa o facem numarul unu in lume.
CookieMonster- Administrator
- Varsta : 27
Mai ai nevoie de activitate Tutoriale vechime Deci dau
CrazyCool- Moderator-Global
- Varsta : 29
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Noi 28, 2012 9:54 pm Scris de alextegla
» VitalisMetin2 24/24
Sam Noi 05, 2011 9:27 pm Scris de KingSined