Un film...HORROR :)
5 participanți
Pagina 1 din 1
Un film...HORROR :)
The Tunnel :)
Tunelurile metroului din Sydney, o retea veche si dezafectata de canale, devin in 2007 parte a unor planuri guvernamentale de a refolosi apa din subteran.
Zvonurile privind disparitii misterioase si musamalizari din partea guvernului o determina pe jurnalista Natasha Warner sa coboare in labirintul de sub pamant alaturi de alti 3 colegi. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o poveste, se transforma intr-un cosmar.
Merita sa incercati. este un film Psyhycal foarte bun si reusit care va lasa un semn de intrebare :)
Tunelurile metroului din Sydney, o retea veche si dezafectata de canale, devin in 2007 parte a unor planuri guvernamentale de a refolosi apa din subteran.
Zvonurile privind disparitii misterioase si musamalizari din partea guvernului o determina pe jurnalista Natasha Warner sa coboare in labirintul de sub pamant alaturi de alti 3 colegi. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o poveste, se transforma intr-un cosmar.
Merita sa incercati. este un film Psyhycal foarte bun si reusit care va lasa un semn de intrebare :)
InfectedRock- Moderator-Global
Re: Un film...HORROR :)
Ma uit la el cand n-am ce face.. da sper sa nu fie gen : Ce e? thriller?horror?comedy?
Dupa ce am vazut filmul :
Ba cookie cum fu filmu'?
Fain
Da ce e? horror ? thrilleR? comedy?
Pai... habar nam
Dupa ce am vazut filmul :
Ba cookie cum fu filmu'?
Fain
Da ce e? horror ? thrilleR? comedy?
Pai... habar nam
CookieMonster- Administrator
- Varsta : 27
Re: Un film...HORROR :)
Este un thriller.. :-?? ma rog.. merita vazut. cel putin asa spun eu .. daca te uiti bine daca nu nu :-"
InfectedRock- Moderator-Global
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Noi 28, 2012 9:54 pm Scris de alextegla
» VitalisMetin2 24/24
Sam Noi 05, 2011 9:27 pm Scris de KingSined
» Mafia20000 Web-Browser Game
Dum Oct 30, 2011 9:46 am Scris de arsenium
» DarkAngelmt2
Sam Oct 29, 2011 6:06 pm Scris de Forkey
» Metin2 Mania