Salut la toti ...
+3
Alexandra?!
KenZoo
InfectedRock
7 participanți
Pagina 1 din 1
Salut la toti ...
[b] Salutare tuturor. Bine v'am gasit.. Ma numesc InfectedRock sau Max in realitate.. cum vreti voi..Am aflat de acest forum de la mai multi prieteni.. dar am fost si pe celalalt x.x .. Cateva pasiuni de ale mele.. : imi place nespus de mult sa cant la chitara electrica si clasica... sa desenez sa pictez si sa fac proiecte de arhitectura.. fumatul.. ei din pacate m'am obijnuit cu el si nu ma mai pot lasa.. imi plac plimbarile noaptea tarziu.. sa ies cu prietenii ADEVARATI in oras.. si multe altele...
Genul de muzica pe care il ascult este Rockul ,Black Metal'ul si Death Metal'ul...
Voi scrie aici unele dintre formatiile pe care le ascult.. : Cradle Of Filth ,Dimmu Borgir ,Slypknot,Rammstein,Eyes Set To Kill,Three Days Grace,Evanescence,Night Wish, si sunt mai multe.. dar sa nu va plictisesc :-J
Parerea mea despre forum este ca este un forum frumos...
Imi pare bine sa va cunosc , sper sa ne intelegem
Genul de muzica pe care il ascult este Rockul ,Black Metal'ul si Death Metal'ul...
Voi scrie aici unele dintre formatiile pe care le ascult.. : Cradle Of Filth ,Dimmu Borgir ,Slypknot,Rammstein,Eyes Set To Kill,Three Days Grace,Evanescence,Night Wish, si sunt mai multe.. dar sa nu va plictisesc :-J
Parerea mea despre forum este ca este un forum frumos...
Imi pare bine sa va cunosc , sper sa ne intelegem
InfectedRock- Moderator-Global
Re: Salut la toti ...
Buna Max
Bine ai venit, sper sa te simti bine alaturi de noi!
Bine ai venit, sper sa te simti bine alaturi de noi!
Alexandra?!- Moderator
- Varsta : 31
Re: Salut la toti ...
Welcome
Semeni destul de mult cu mine numai ca eu cant doar la chitara electrica si nu imi plactoate formatile din cele care le-ai zis tu
a si faza cu fumatu .. stiu e foarte greu dar eu am reusit pana am ajuns la mai rau(droguri:|)
Semeni destul de mult cu mine numai ca eu cant doar la chitara electrica si nu imi plactoate formatile din cele care le-ai zis tu
a si faza cu fumatu .. stiu e foarte greu dar eu am reusit pana am ajuns la mai rau(droguri:|)
reLaX- Level 20
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Noi 28, 2012 9:54 pm Scris de alextegla
» VitalisMetin2 24/24
Sam Noi 05, 2011 9:27 pm Scris de KingSined
» Mafia20000 Web-Browser Game
Dum Oct 30, 2011 9:46 am Scris de arsenium
» DarkAngelmt2
Sam Oct 29, 2011 6:06 pm Scris de Forkey
» Metin2 Mania