Cerere.
+4
~thereau~
Kocos
Dante
RosH!
8 participanți
Pagina 1 din 1
Cerere.
**Nume:Adi
**Varsta:app 14
**Rank dorit:Admin sau daca nu mai este nevoie...alt rank
**Vechime forum:pai pe fostul forum am fost printre primii useri inregistrati
**Motivul acestei cereri:pai vreau sa ajut comunitatea si am vazut ca unii membri ai staffului nu au prea multa exp(nu dau nume...)
**Useri adusi pe forum?:voi aduce si useri...
**Varsta:app 14
**Rank dorit:Admin sau daca nu mai este nevoie...alt rank
**Vechime forum:pai pe fostul forum am fost printre primii useri inregistrati
**Motivul acestei cereri:pai vreau sa ajut comunitatea si am vazut ca unii membri ai staffului nu au prea multa exp(nu dau nume...)
**Useri adusi pe forum?:voi aduce si useri...
RosH!- Ad Moderator
Re: Cerere.
Frate ... poate u ai venit de mai demult pe forum ... dar abia dc am vazut un topic facut de tn :|
orikum eu nus in staff ( si stiu ca nu am dreptu sa dau pro si contra / nu votez oricum ) dar oricum alti care au multe tutoriale si topic-uri pe tot forumu au primit mai greu rank ....
orikum eu nus in staff ( si stiu ca nu am dreptu sa dau pro si contra / nu votez oricum ) dar oricum alti care au multe tutoriale si topic-uri pe tot forumu au primit mai greu rank ....
Dante- Level 13
- Varsta : 29
imi zici de tutoriale si multe topicuri...
Tutoriale eu postez numai daca le-am testat si nu imi place sa fac posturi aiurea.
Ms pt parere mai astept.
Tutoriale eu postez numai daca le-am testat si nu imi place sa fac posturi aiurea.
Ms pt parere mai astept.
RosH!- Ad Moderator
Pro ,ai foarte mare experinta in comparatie cu altii(prefer sa nu dau nume),
ramane sa vorbesti cu bro in privinta rank-ului!
ramane sa vorbesti cu bro in privinta rank-ului!
~thereau~- Level 3
TheEreau Nu Se Da Pro Din Orice...Mesaje Activitate La Astea Nu Te Gandesti?
Vorba lui Kocos .Nu se da pro ca vrei tu se da si pt activitate si pt mesaje.Gz Kocos
Vorba lui Kocos .Nu se da pro ca vrei tu se da si pt activitate si pt mesaje.Gz Kocos
Vizitato- Vizitator
Kocos a scris:TheEreau Nu Se Da Pro Din Orice...Mesaje Activitate La Astea Nu Te Gandesti?
eu merg pe principul urmator
"Decat sa fie spamm-eri in staff cu 1000 mesaje la jocuri ,si la topicuri inutile
mai bine cu activitate zilnica si experienta"!(measaje sunt sigur ca va face,il cunosc si de aia i-am dat pro ,pt ca avem nevoie de staff bun)"
Fara off-topic!
~thereau~- Level 3
contra nu esti bun pentru administrator ,sorry trebuie sa te si pricepi la multe
Sharky- Level 20
- Varsta : 28
nu ma cunosti,n-ai de unde sa sti ca eu nu sunt bun!llegolas a scris:contra nu esti bun pentru administrator ,sorry trebuie sa te si pricepi la multe
La ce sa ma pricep?In P.A ma descurc foarte bine!Moderatul toata lumea(aproape) stie?Ca sa fiu admin ce altceva trebuie sa stiu?Sa gatesc,sa spal rufe?=))
Astept decizia lui Bro.
RosH!- Ad Moderator
Contra, admin nu o sa primesti nici cand oi avea eu par pe spate
steFfy- Level 20
- Varsta : 27
daca zici tu dar nici tutoriale nu ai facut nimic doar mesaje (raspunsuri)
Sharky- Level 20
- Varsta : 28
NeverTooLate eu nu sunt CONTRA rankului tau....Daca ~thereau~ stabileste ca vei primi Administrator el iti va da!
Momentan vreau sa vad parerea lui...
IMPORTANT!!!: Pe fostul WOM el s-a implicat mult si si-a piredut mult timp liber...si nu il mai trageti pe ~thereau~ la raspundere..in locul lui nici nu v-asi fi bagat in seama...
Momentan este Administrator fara nici o avertizare si fara nici o reclamatie!Are tot dreptul sa va scoata rankul(Fara sa ceara la vreun Fondator dreptul)!!
Momentan vreau sa vad parerea lui...
IMPORTANT!!!: Pe fostul WOM el s-a implicat mult si si-a piredut mult timp liber...si nu il mai trageti pe ~thereau~ la raspundere..in locul lui nici nu v-asi fi bagat in seama...
Momentan este Administrator fara nici o avertizare si fara nici o reclamatie!Are tot dreptul sa va scoata rankul(Fara sa ceara la vreun Fondator dreptul)!!
Sunt deacord cu TheBro in legatura cu thereau, acum vad ca s`a schimbat si mai mult
steFfy- Level 20
- Varsta : 27
Contra nu meriti admin rang mai mic asi fi deacord administrator contra!!!
LordOfAngels- Level 20
- Varsta : 29
Nu mai este nevoie de pro sau contra ;)
Acum mi-a spus TheBro pe messenger ca este la aprecierea lui thereau.
Acum mi-a spus TheBro pe messenger ca este la aprecierea lui thereau.
RosH!- Ad Moderator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Noi 28, 2012 9:54 pm Scris de alextegla
» VitalisMetin2 24/24
Sam Noi 05, 2011 9:27 pm Scris de KingSined
» Mafia20000 Web-Browser Game
Dum Oct 30, 2011 9:46 am Scris de arsenium
» DarkAngelmt2
Sam Oct 29, 2011 6:06 pm Scris de Forkey
» Metin2 Mania