Kuvasz
+3
SpiKeLikeCookie
blacker123456
CrazyCool
7 participanți
Pagina 1 din 1
Kuvasz
Kuvasz este un caine mare, cu un dublu strat dens, inodor, care este de culoare albă şi poate varia de la ondulate la drept în textură. Desi blana este de culoare albă, de pigmentare a pielii Kuvasz ar trebui să fie întuneric şi nasul trebuie sa fie negru. Ochii ar trebui să aibă o forma de migdale. Femelele cântăresc de obicei, între 35-50 kg (75-90 pounds) in timp ce barbatii se cântăreşte între 50-70 kg (100 la 150 de lire sterline), cu o structura osoasa medie. Capul trebuie sa fie de o jumătate de larg pentru ca este lunga, cu ochii stabilite uşor sub planul botului
Deşi considerată astăzi drept una dintre rasele maghiară, originea Kuvasz, de fapt, sa culcat cu un trib nomad şi pot avea origini său adevărat din Mesopotamia, împreună cu ovine şi caprine domestice. Jurul anului 2000 î.Hr., triburile maghiare mutat de-a lungul rutelor comerciale înfiinţate recent din stepele, treptat, le duc la Bazinul Carpatin, în Ungaria, care au cucerit în anul 896 AD Cu ei a venit Kuvasz-tip câini, care în primul rând a servit ca gardieni animale. În 1978, scheletul fosilizate ale unui Ce nouă
Deşi considerată astăzi drept una dintre rasele maghiară, originea Kuvasz, de fapt, sa culcat cu un trib nomad şi pot avea origini său adevărat din Mesopotamia, împreună cu ovine şi caprine domestice. Jurul anului 2000 î.Hr., triburile maghiare mutat de-a lungul rutelor comerciale înfiinţate recent din stepele, treptat, le duc la Bazinul Carpatin, în Ungaria, care au cucerit în anul 896 AD Cu ei a venit Kuvasz-tip câini, care în primul rând a servit ca gardieni animale. În 1978, scheletul fosilizate ale unui Ce nouă
CrazyCool- Moderator-Global
- Varsta : 29
Re: Kuvasz
Ce scump iiiiiiii
As vrea si eu unu d`asta
Si e si interesant
As vrea si eu unu d`asta
Si e si interesant
Alexandra?!- Moderator
- Varsta : 31
E fain am un vecin care are asa ceva si e urias ...
CookieMonster- Administrator
- Varsta : 27
Are matusa mea cand ma duc acolo sare pe mine si ma joc cu el in iarba e foarte dragut
CrazyCool- Moderator-Global
- Varsta : 29
O sa imi i-au si eu unul e foarte simpatic si te poti juca cu el perfect pentru cineva care are multa energie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Noi 28, 2012 9:54 pm Scris de alextegla
» VitalisMetin2 24/24
Sam Noi 05, 2011 9:27 pm Scris de KingSined
» Mafia20000 Web-Browser Game
Dum Oct 30, 2011 9:46 am Scris de arsenium
» DarkAngelmt2
Sam Oct 29, 2011 6:06 pm Scris de Forkey
» Metin2 Mania
Vin Oct 28, 2011 12:06 pm Scris de leoni11