Propunere
+2
BoLLoTox
RosH!
6 participanți
Pagina 1 din 1
Propunere
propun sa scoatem chestia cu utilizatorii inactivi pt ca e o prostie.
Daca cineva are 400 de mesaje(exemplu) si nu activeaza 10 zile fara motiv(poate n-are chef) i se sterge contu ?
pai nu -ti vine sa-ti ... in el de forum?
Pro sau contra.
Daca cineva are 400 de mesaje(exemplu) si nu activeaza 10 zile fara motiv(poate n-are chef) i se sterge contu ?
pai nu -ti vine sa-ti ... in el de forum?
Pro sau contra.
RosH!- Ad Moderator
Re: Propunere
Eu sunt pro. Acea persoana poate de exemplu sa aiba probleme cu netul sau probleme personale si numai poate intra pe forum. Acesta nu este un motiv sa i se stearga contul. Ce vom face cand vom avea 1000+ membri? Normal ca mai mult de jumate dintre ei vor fi inactivi si ce? Vom sta sa ii verificam pe toti in parte sa vedem cine este inactiv si cine mai trece pe la forum?
nu doar de acest motiv...poate nu are chef de forumuri si chiar la asta ma gandeam...avem 100 membri din care minim 50 nu sunt deloc activi cum mai facem noi membri si mesaje asa?Punct. a scris:Eu sunt pro. Acea persoana poate de exemplu sa aiba probleme cu netul sau probleme personale si numai poate intra pe forum. Acesta nu este un motiv sa i se stearga contul. Ce vom face cand vom avea 1000+ membri? Normal ca mai mult de jumate dintre ei vor fi inactivi si ce? Vom sta sa ii verificam pe toti in parte sa vedem cine este inactiv si cine mai trece pe la forum?
RosH!- Ad Moderator
Eu la asta ma gandeam. Nu avem cum sa facem multi membri daca ii tot stergem pe cei inactivi. In acest fel poate unii nu isi vor mai face cont pe forum fiindca vor zice ca nu este populat.
PRO PARTIAL ... CEAR FI SA SCHIMBAM REGULA ... MULTI FAC 10 post la sv si pleaca ... doar cei care cauta sv si dupa ce au gasit nu mai intra pe forum :| Dc ai mai mult de 50 de post sa nu ti se inchida accesu :| doar cei care au mai putini de 50 si sunt inactivi :|
Dante- Level 13
- Varsta : 29
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Noi 28, 2012 9:54 pm Scris de alextegla
» VitalisMetin2 24/24
Sam Noi 05, 2011 9:27 pm Scris de KingSined
» Mafia20000 Web-Browser Game
Dum Oct 30, 2011 9:46 am Scris de arsenium
» DarkAngelmt2
Sam Oct 29, 2011 6:06 pm Scris de Forkey