un rank. by k1d.
+4
Alexandra?!
TheBro
eXoLike
k1d.
8 participanți
Pagina 1 din 1
un rank. by k1d.
Am facut si eu un rank daca va place spunetimi si am sa fac mai multe :)
k1d.- Membru Nou
Re: un rank. by k1d.
eXoLike a scris:este.jpg deci macar dak il puneai .png
Daca chiar vrei sa sti asta lam facut ca exemplu... asa ca shht
k1d.- Membru Nou
Altu stresant ba copile:| si tu esti ca r3flexe1 pune tata 1 calumea ce era aas greu in loc de.jpeg sa pui.png si incepi sa mai faci si scandal:| si ai grija cum vorbesti dupa felul in care vorbesti mai mult de 10 ani nu ai sigur;) nu 17 cum ai pus la cerere administratork1d. a scris:eXoLike a scris:este.jpg deci macar dak il puneai .png
eXoLike- Level 20
Bun..cultura ce sa mai zici :)) vorbeste mister care nu stie nimik in photoshop..macar te uiti la creatiile tale sa vezi cum is :))? ai invatat si u photoshop de 1 saptamana si te dai aici mare cu creatiile tale =]] hai ca nu am chef de dastea..eXoLike a scris:Altu stresant ba copile:| si tu esti ca r3flexe1 pune tata 1 calumea ce era aas greu in loc de.jpeg sa pui.png si incepi sa mai faci si scandal:| si ai grija cum vorbesti dupa felul in care vorbesti mai mult de 10 ani nu ai sigur;) nu 17 cum ai pus la cerere administratork1d. a scris:eXoLike a scris:este.jpg deci macar dak il puneai .png
k1d.- Membru Nou
Da k1d mam uitat si nu stiu de o sapt photshop stiu de 1 an:) dar degeaba iti explic tie k.. tot nu intelegi:|
eXoLike- Level 20
Bun daca sti de 1 an de ce is asa praff creatiile tale?eXoLike a scris:Da k1d mam uitat si nu stiu de o sapt photshop stiu de 1 an:) dar degeaba iti explic tie k.. tot nu intelegi:|
k1d.- Membru Nou
Si a ta e prea minunata :| sau cum
Ai venit pe forum si ai inceput esti praf esti rip habar nai bine k esti tu perfect:|
Ai venit pe forum si ai inceput esti praf esti rip habar nai bine k esti tu perfect:|
eXoLike- Level 20
k1d cretia ta nu ma incanta cu nimic..
Acum eu nu vreau sa te superi pe mine sau altceva..
Eu imi spun doar parerea, poate altora le place!
Oricum bravo pentru munca depusa ;)
Acum eu nu vreau sa te superi pe mine sau altceva..
Eu imi spun doar parerea, poate altora le place!
Oricum bravo pentru munca depusa ;)
Alexandra?!- Moderator
- Varsta : 31
E frumos. Nu va mai certati si provocati-va la duel sau ceva de genu la Off-Topic.
Mie unul imi place,dar singura obiectie este ca renderul mi se pare putin cam in afara rankului pe partea stanga:-?.Si cel mai bine cum a zis exolike salveaza-le ca .png ca sa nu se mai vada backgroundul si asa se vor vedea mai bine pe un forum cand le postezi.
XtrZViktor- Level 4
- Varsta : 32
mie unul numi place,fara suparare dar uite dc:
1)nu e originala,pe multe forumuri sunt rankuri sub modelu asta..+puteai folosi alt render
2)renderul acela care este prea popular nu este pozitionat bine
3)era greu in loc de .jpeg sa pui .png?
si 4)marimea...
vad ca sti sa folosesti PS,ia incearca sa faci o creatie cat mai originala de la 0 sa faci totul tu
1)nu e originala,pe multe forumuri sunt rankuri sub modelu asta..+puteai folosi alt render
2)renderul acela care este prea popular nu este pozitionat bine
3)era greu in loc de .jpeg sa pui .png?
si 4)marimea...
vad ca sti sa folosesti PS,ia incearca sa faci o creatie cat mai originala de la 0 sa faci totul tu
Msk91- Level 5
- Varsta : 33
exolike te rog frumos nu ma compara cu el . despre rank facut dupa un tutorial daca nu imi amintesc eu ca am vazut un tutorial parca pus un render nu inteleg dece lai mai postat.
r3flexe1- Level 9
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Noi 28, 2012 9:54 pm Scris de alextegla
» VitalisMetin2 24/24
Sam Noi 05, 2011 9:27 pm Scris de KingSined
» Mafia20000 Web-Browser Game
Dum Oct 30, 2011 9:46 am Scris de arsenium
» DarkAngelmt2
Sam Oct 29, 2011 6:06 pm Scris de Forkey
» Metin2 Mania